Partners

Sinds jaar en dag doet Keuringspecialist zaken met verschillende partners. We werken samen waar en wanneer het kan. We combineren ervaring en kennis.

Door krachten samen te bundelen ontstaan er uitzonderlijke oplossingen. Elke betrokken partij profiteert hiervan. Van opdrachtgever tot opdrachtnemer en eindgebruiker.

Wij stellen onze partners graag aan u voor.

Honeywell

Keuringspecialist werkt al jaren nauw samen met Honeywell, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige valbeveiligingssystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Een fabrikant die onze passie voor veiligheid deelt. Voor verticale, horizontale en bovenloop oplossingen passen we veel robuuste en gebruiksvriendelijke Söll railsystemen toe. Ook vormen de persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valblokken, harnassen en vallijnen, van Miller een belangrijk onderdeel van het aanbod aan onze opdrachtgevers.

Meer weten over Honeywell? Bekijk de website: Honeywellsafety.com

Relax. Het is een Altrex.

Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 65 jaar lopen zij voorop in klimoplossingen. Altijd op zoek naar vernieuwing. Daarbij gaat het hen niet om het innoveren, maar om dóór innoveren jouw werk makkelijker en veiliger te maken. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het beste werkt. Deze mentaliteit en filosofie sluit naadloos aan op het gedachtegoed van Keuringspecialist.

Veilig werken op hoogte: Altrex maakt het wereldwijd mogelijk. Met dealers en verkooppunten op alle continenten kan iedereen beschikken over Nederlandse kwaliteit en slimme innovaties. Daarmee is veiligheid altijd bereikbaar.

Meer weten over Altrex? Bezoek de website: Altrex.com

Dirks Klimmaterialen: veilig op elke hoogte

Voor iedereen die op hoogte werkt is veiligheid van groot belang. Want werken op hoogte brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.

Dirks klimmaterialen ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar aluminium ladders, trappen en klimmaterialen voor diverse branches. De Dirks producten voor professioneel gebruik zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Denk hierbij aan de strenge eisen voor professionele klimmaterialen zoals de NEN-EN-ISO14122 en NEN2484 norm en het Warenwetbesluit Draagbaar Klimmaterieel en voor brandweerladders EN1147. En dat is precies de reden waarom Keuringspecialist al vele jaren samenwerkt met Dirks.

Meer weten over Dirks Klimmaterialen? Bekijk de website: Dirks.eu

Hymer

Het traditionele bedrijf Hymer-Leichtmetallbau GmbH & Co. KG is al 50 jaar zeer succesvol in de markt en staat bekend als “de probleemoplosser in aluminium”.

Op het gebied van steentechnologie en automobiel heeft het middelgrote bedrijf in Zuid-Duitsland zich wereldwijd een naam genoemd – vooral door innovatieve productideeën, snelheid en flexibiliteit. Hymer Light Metal Construction kan op tientallen jaren ervaring op het gebied van lichtgewicht constructie en aluminium verwerking trekken.

Bij het omgaan met klanten, leveranciers en medewerkers, vertrouwen, betrouwbaarheid en transparantie vormen altijd de basis van onze acties.

Meer weten? Bekijk dan ook eens de website van Hymer