Deskundige NEN 2484 keuring aan trappen en ladders

Als werkgever bent u verplicht om voor een veilige werkomgeving van uw werknemers te zorgen. Een periodieke NEN 2484 keuring kan de veiligheid waarborgen. Laat uw personeel veilig en verantwoord werken; voorkom ongelukken en voldoe aan de ARBO eisen met de veiligheidsinspectie op het DK Draagbaar Klimmateriaal. Bij AKS worden uw ladders en trappen op deskundige wijze geïnspecteerd volgens de NEN2484, EN131 & Warenwet. Uw periodieke keuringen zijn bij ons in goede handen. Bij ons wordt u van A tot Z ontzorgt betreft het keuren van klimmateriaal.

Loop geen risico; laat uw klimmateriaal keuren

Loop geen onnodig risico en laat al uw ladders en trappen regelmatig inspecteren. Door deze inspectie van uw draagbaar klimmaterieel kunt u aantonen dat u ‘veilige’ arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers. Met onze 25 jaar aan kennis en ervaring in dit vakgebied, kunt u er zeker van zijn dat wij een grondige inspectie uitvoeren. De periodieke keuring van ladders en trappen kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen jaarlijks bij u op de stoep staan om de keuring van het klimmateriaal op ons te nemen. Wij kunnen alle trappen en ladders keuren, bijvoorbeeld ladders van merken als: Hymer, Dirks, Wienese, Zarges, Altrex, Solide en Das.

Wij keuren uw ladders en trappen op:

  • Beschadigingen
  • Ontbrekende onderdelen
  • Bruikbaarheid

Deskundig advies

Naast dat wij uw klimmateriaal kunnen keuren, bent u bij ons ook verzekerd van deskundig advies over het onderhoud van uw materieel. Wij geven u handvaten om uw klimmateriaal in goede conditie te houden, zodat u de veiligheid van uw werknemers kunt waarborgen. Na het grondig inspecteren van uw ladders en trappen krijgt uw materieel de vereiste keuringsstickers. Vervolgens ontvangt u officiële AKS certificaten als bewijs dat uw klimmateriaal voldoet aan alle eisen.

Contact

Als bekwame inspecteurs kijken wij verder. Wij keuren uw ladders en trappen met precisie en oog voor detail, zodat u als werkgever een veilige werkomgeving kan realiseren. Meer informatie over de NEN 2484 keuring gewenst? Neem dan contact op met onze specialisten via mail voor meer informatie.