Partners

Sinds jaar en dag doet AKS Allround Keuring Specialist zaken met verschillende partners. We werken samen waar en wanneer het kan. We combineren ervaring en kennis. Door krachten samen te bundelen ontstaan er uitzonderlijke oplossingen. Elke betrokken partij profiteert hiervan. Van opdrachtgever tot opdrachtnemer en eindgebruiker. Wij stellen onze partners graag aan u voor.

Honeywell

AKS Allround Keuring Specialist werkt al jaren nauw samen met Honeywell, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige valbeveiligingssystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Een fabrikant die onze passie voor veiligheid deelt. Voor verticale-, horizontale- en bovenloop- oplossingen passen we veel robuuste en gebruiksvriendelijke Söll railsystemen toe. Ook vormen de persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valblokken, harnassen en vallijnen van Miller een belangrijk onderdeel van het aanbod aan onze opdrachtgevers.

Meer weten over Honeywell? Bekijk de website: Honeywellsafety

Relax. Het is een Altrex.

Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 65 jaar lopen zij voorop in klimoplossingen. Altijd op zoek naar vernieuwing. Daarbij gaat het hen niet om het innoveren, maar om dóór-innoveren, jouw werk makkelijker en veiliger te maken. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het béste werkt. Deze mentaliteit en filosofie sluit naadloos aan op het gedachtegoed van AKS Allround Keuring Specialist. Veilig werken op hoogte: Altrex maakt het wereldwijd mogelijk. Met dealers en verkooppunten op alle continenten kan iedereen beschikken over Nederlandse kwaliteit en slimme innovaties. Daarmee is veiligheid altijd bereikbaar.

Meer weten over Altrex? Bezoek de website: Altrex

Dirks Klimmaterialen: veilig op elke hoogte

Voor iedereen die op hoogte werkt is veiligheid van groot belang. Want werken op hoogte brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Dirks klimmaterialen ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar aluminium ladders, trappen en klimmaterialen voor diverse branches. De Dirks producten voor professioneel gebruik zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Denk hierbij aan de strenge eisen voor professionele klimmaterialen zoals de NEN-EN-ISO14122 en NEN2484 norm en het Warenwetbesluit Draagbaar Klimmaterieel en voor brandweerladders EN1147. En dat is precies de reden waarom Keuringspecialist al vele jaren samenwerkt met Dirks.

Meer weten over Dirks Klimmaterialen? Bekijk de website: Dirks 

Hymer

Het traditionele bedrijf Hymer-Leichtmetallbau GmbH & Co. KG is al 50 jaar zeer succesvol in de markt en staat bekend als “de probleemoplosser in aluminium”. Op het gebied van steentechnologie en automobiel heeft het middelgrote bedrijf in Zuid-Duitsland zich wereldwijd een naam genoemd – vooral door innovatieve productideeën, snelheid en flexibiliteit. Hymer Light Metal Construction kan op tientallen jaren ervaring op het gebied van lichtgewicht constructie en aluminium verwerking trekken. Bij het omgaan met klanten, leveranciers en medewerkers, vertrouwen, betrouwbaarheid en transparantie vormen altijd de basis van onze acties.

Meer weten? Bekijk dan ook eens de website van Hymer

Solide en DAS

Het succesverhaal van Solide en DAS vangt aan in België in het begin van de zestiger jaren. Als één der eerste fabrikanten schakelt Solide om van hout naar het lichte aluminium om klimmaterialen van een uitzonderlijke kwaliteit te maken voor de professionele eindgebruiker.

Door het aanbieden van unieke, met polyester behandelde, ladders en trappen, die “ijzersterk“ en 100 % betrouwbaar zijn, verovert het bedrijf de Belgische professionele markt en neemt het even snel een stevige tweede plaats in op de Nederlandse markt. Steigers en gespecialiseerde constructies vervolledigen het aanbod en nieuwe verdelers dienen zich aan in andere Europese landen.

Sinds tientallen jaren groeien schilders, bouwvakkers, dakwerkers, elektriciens en andere vakmensen op met het merk Solide dat ondertussen voor professionele eindgebruikers een begrip geworden is.

De vakman blijft Solide kiezen om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort maar ook omdat het merk door de jaren heen een echte inhoud heeft gegeven aan de term “professionele producten“. Solide overtreft de wettelijke normen en kan daardoor een uitzonderlijke garantie bieden van 10 jaar voor fabricagefouten. De benodigde productcertificaten kunnen daarenboven gemakkelijk van de website afgehaald worden

Meer weten van de marktleider uit België kijk eens op de website van www.solide.com of www.dasladders.be

Gereedschapbeheer

Gereedschapbeheer.nl is het platform voor het beheren, keuren en onderhouden van uw gereedschappen en materieel, compleet met functies zoals bijvoorbeeld magazijnbeheer, bestellen, calculeren, plannen en mobiele apps.
Tevens bevat het platform alle Track en Trace functies die je van een modern platform verwacht.

Open een account bij Gereedschapbeheer.nl, vraag een koppeling aan en ontvang de keuringsrapportages van AKS automatisch in uw account, snel en eenvoudig.

AKS keuringen- en veiligheidsinspecties

Voor meer informatie neem gerust contact op met ons.

036 – 537 85 17
info@keuringspecialist.nl

Meld u ook aan voor de Inspectiewekker.
Dan zorgen wij ervoor dat wij tijdig contact met u opnemen voor de jaarlijkse keuring van uw materieel.