Controle noodverlichting door AKS

Men gaat er vaak van uit dat wanneer er noodverlichting aanwezig is, de veiligheid voldoende gewaarborgd is. Noodverlichtingsarmaturen hebben echter regelmatig (onzichtbare) defecten, zoals accu’s met onvoldoende capaciteit, of kapotte lampen. Onze servicetechnici werken conform NEN-EN 50171 & 50172 en hebben de kennis, ervaring en het juiste gereedschap om uw noodverlichtingsarmaturen vakkundig te repareren en te onderhouden. Bij ons is de keuring van uw noodverlichting in betrouwbare handen. Almeers Keurings Specialist is uw allround specialist voor advies, onderhoud, reparatie en controles.

Deskundig in noodverlichting

Vaak is er sprake van een verkeerde vluchtroute, verouderde pictogrammen, of een tekort aan noodverlichtingsarmaturen. Een deskundige periodieke controle van uw noodverlichtingsarmaturen is een noodzaak. Daarvoor kunt u ons inschakelen. Wij werken enkel met A-kwaliteit producten! Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk. Doordat wij reparaties, vervangingen en uitbreidingen in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij u een full-service dienstverlening aanbieden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen tussen verschillende diensten en kunnen wij uw enige aanspreekpunt zijn. Wij zorgen ervoor dat uw noodverlichting nog jaren goed zal werken.

Verschillende diensten

Wij bieden o.a. onderstaande diensten aan op het gebied van noodverlichting:

  • Onafhankelijk advies over noodverlichting.
  • Levering, montage en inbedrijfstelling van de noodverlichting.
  • Onderhoud aan de noodverlichting conform richtlijnen en regelgeving.
  • Reparatie en vervanging van de noodverlichting.

AKS onderscheidt zich door de servicegerichte werkwijze. U staat als klant centraal en wij zullen altijd met u meedenken. Bij ons staat de klant én de kwaliteit voorop.

Contact

Als u ons inschakelt voor een controle aan uw noodverlichting, kunt erop rekenen dat gecertifieerde en bekwame inspecteurs de klus klaren. U wordt van A tot Z ontzorgd. Na afloop voorzien wij u van een heldere rapportage van onze bevindingen, zodat u helemaal op de hoogte bent. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op via de mail.